Διευκρίνιση Limassol Marina Ltd για τα πρόσφατα κρούσματα COVID-19


Η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό της Limassol Marina Ltd διαβεβαιώνουν ότι κύρια προτεραιότητα παραμένει πάντοτε η υγεία και η ασφάλεια των ιδιοκτητών ακινήτων, των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, των πληρωμάτων, των ενοίκων, των πελατών και των επισκεπτών της, αναφέρει, σε ανακοίνωση της αναφορικά  με τα πρόσφατα κρούσματα COVID-19 που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, η Limassol Marina Ltd.

«Θέτοντας το πιο πάνω ως τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μαρίνας, η Limassol Marina Ltd θα ήθελε να τονίσει ότι συμμορφώνεται απόλυτα με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας, όπως έχουν τεθεί από το Υπουργείο Υγείας», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σημεία συχνής επαφής της μαρίνας απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Επιπρόσθετα, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών τηρεί αυστηρά τη χρήση προστατευτικής μάσκας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες ατομικής υγιεινής», σημειώνει.

Καταλήγοντας, η Μαρίνα Λεμεσού συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες των εγκαταστάσεών της, να τηρούν αυστηρά τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική απόσταση και τη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας και υγιεινής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού COVID-19.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
1117