Από ποιες χώρες προέρχονται οι αναγνώστες του Ygeia-News. Οι 10 πρώτες


To Ygeia-News συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, (σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, της Google Analytics 111,254 αναγνώστες-users) παρουσιάζει τις 10 πρώτες χώρες απ’ όπου προέρχονται οι αναγνώστες του. Οι αριθμοί  αναγνωστών από χώρες του εξωτερικού αυξάνονται και αυτοί με σταθερό ρυθμό. Το Ygeia-News ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα της ενημέρωσης – κάλυψης όχι μόνο των τοπικών ειδήσεων, αλλά  ιατρικών επιστημονικών ερευνών που ενδιαφέρουν τον καθένα μας. καθώς και αρθρογραφία από επιστήμονες του τόπου μας και του εξωτερικού.  

Όπως φαίνεται στον πίνακα η Κύπρος όπως είναι φυσικό έχει την πρώτη θέση 83.739 αναγνώστες ή ποσοστό 75. 44% και ακολουθεί η Ελλάδα με 20749 ή 18,69% και τρίτες οι ΗΠΑ με 2689 ή 2,42%. Στη συνέχεια είναι η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Κίνα και η Ολλανδία.

To Ygeia-News συνεχίζει με βάση την αυστηρή δεοντολογία του μακριά από το κυνήγι των κλικ και της εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τους αναγνώστες του για την εμπιστοσύνη τους για την ενημέρωση τους.    




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1430