Θ.Πετέλης Πλέον οι νοσηλευτές θα αξιολογούνται ως πτυχιούχοι


«Η πρόταση η οποία θεωρούμε ότι είναι δεσμευτική και έρχεται να ικανοποιήσει αιτήματα, όπως η αξιολόγηση των νοσηλευτών σε μια επιστημονική βάση» .

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΣΥΝΟ Θεόδωρος Πετέλης μετά την απόφαση συντεχνίας για άρση των μέτρων και πρόσθεσε :

«Πλέον οι νοσηλευτές, βάσει του συγκεκριμένου εντύπου αξιολόγησης θα αξιολογούνται ως πτυχιούχοι νοσηλευτές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς κι ένα από τα βασικά αιτήματα τα οποία είχαμε θέσει. Mέσα από τη συζήτηση με χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει, θα συζητηθούν τα εργασιακά θέματα, τα οποία δεσμεύουν ότι οι νοσηλευτές θα βρίσκονται εντός των επιστημονικών δομών. Παράλληλα διασφαλίζονται μέσα από την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, οι έκτακτοι και μόνιμοι νοσηλευτές οι οποίοι θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Ευελπιστώ πως μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο και στη βάση της πρότασης που συμφωνήθηκε, εμείς μαζί με το κράτος, θα επιλύσουμε μέχρι τι 31 Αυγούστου όλα τα προβλήματα τα οποία δυστυχώς μας έφεραν σε αυτές τις 18 μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











344