ΤΕΠΑΚ Ημερίδα “Nurse Managers for Safety”, στο πλαίσιο του Ευρ. έργου “NM4SAFETY”


To Τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και ο Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, με συντονίστρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δρ Ευρυδίκη Παπασταύρου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: “Nurse Managers for Safety”, μέσα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου NM4SAFETY” που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Κύριος στόχος του έργου  “NM4SAFETΥ” είναι η  βελτίωση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος των νοσηλευτών, το οποίο θεωρείται υψίστης σημασίας  για την παροχή ασφαλούς φροντίδας στους ασθενείς.  Βασική συνιστώσα του προγράμματος αποτελεί η ενδυνάμωση των προϊστάμενων νοσηλευτών, μέσα από την ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους σε θέματα που αφορούν στην αποφυγή παραλείψεων και λαθών κατά την παροχή νοσηλευτικής φροντίδας, αλλά και στην ορθή και ισότιμη κατανομή της παρεχόμενης φροντίδας υγείας. Αυτό θα επιτευχθεί με τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο έχει ετοιμαστεί από τους διεθνείς εταίρους του έργου, στη βάση των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων και θα προσφερθεί μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης ή και μέσω της κανονικής μεθόδου αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η επιστημονική ομάδα απαρτίζεται από τους: Δρ. Ευρυδίκη Παπασταύρου, συντονίστρια του προγράμματος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΠΑΚ, Δρ. Γιώργο Ευσταθίου Νοσηλευτικό Λειτουργό, Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Δρ. Θεολογία Τσίτση, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΠΑΚ, Δρ. Μέλανη Χαραλάμπους, Νοσηλευτικό Λειτουργό, Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και κα Μαρία Μασιήνη, Νοσηλευτικό Λειτουργό Α, Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου 2021, από τις 10.00 - 12.00, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, στη Λευκωσία

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα απονεμηθεί πιστοποιητικό Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (2 ώρες)

Το πρόγραμμα και σχετική πληροφόρηση, επισυνάπτονται

Εγγραφές στο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHzw5ACAeFMNuQ8q19wsuQHeT2pOnEy9D-l7R248SQtfQ7pA/viewform?usp=sf_link

ή στο τηλέφωνο 99243934 (Μαρία Γιακουμή)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1043