6η Παγκύπρια Ημερίδα Δημόσιας Υγείας: Ο πολύπλευρος ρόλος της δημόσιας υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας


Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 6η Παγκύπρια Ημερίδα Δημόσιας Υγείας που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου. H θεματική της φετινής ημερίδας είναι: Ο πολύπλευρος ρόλος της δημόσιας υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

Ένεκα της πανδημίας, η φετινή ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα εστιάσει στην παρουσίαση υφιστάμενων αλλά και νέων προγραμμάτων αντιμετώπισης και πρόληψης της πανδημίας στην Κύπρο αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρωταρχικό μέλημα του Ινστιτούτου είναι η συνέχιση αξιόπιστης παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημόσιας υγείας υψηλής ποιότητας για νέους και υφιστάμενους επαγγελματίες δημόσιας υγείας, και η συλλογή ερευνητικών δεδομένων για την απάντηση κρίσιμων ερωτημάτων δημόσιας υγείας που θέτει η Κυπριακή κοινωνία.

Παρακαλώ όπως βρείτε συνημμένο το πρόγραμμα της ημερίδας.

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα, θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ZOOM ή θα κατεβάσετε την εφαρμογή (Android, IOS) και θα επιλέξετε την καρτέλα Join a Meeting. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, θα γράψετε τον κωδικό (passcode) που σας στάλθηκε κατά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

  • Η εγγραφή για την ημερίδα αποτελεί προϋπόθεση παρακολούθησής της, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για αιτήσεις εγγραφής και βεβαιώσεις παρακολούθησης πατήστε εδώ. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας θα σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα πατήστε εδώ.

Παρακαλώ όπως προωθήσετε την εν λόγω ανακοίνωση σε γνωστούς και συνεργάτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, αποταθείτε στο Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του ΤΕΠΑΚ στο τηλέφωνο 25002201.

*Η εγγραφή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

Διοργανώτρια Επιτροπή ΤΕΠΑΚ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1040