ΤΕΠΑΚ: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα «Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο: πριν και μετά»


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εγκεφαλικών Επεισοδίων και της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, το Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και το Cyprus Stroke Association διοργάνωσαν την 3η Ενημερωτική Ημερίδα σε θέματα αποκατάστασης με τίτλο «Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο: πριν & μετά».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην ημερίδα συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές. Επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, ∆ρ. Ανδρέας Νικολαΐδης που παρουσίασε το θέμα: Πρόληψη του Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου.

Ομιλίες παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία και οι ∆ρ. Δημήτρης Δημητρίου Παθολόγος-Νεφρολόγος στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, η ∆ρ. Ακριβή Καρδάμα, Νευρολόγος επίσης στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ο ∆ρ. Ανδρέας Κωστής, Παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ∆ρ. Ηλιάδα Πάμπουλου Λογοπαθολόγος, Λέκτορας στο Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης του ΤΕ.ΠΑ.Κ., η κυρία Ντέπη Κράνου-Οικονομίδου Λογοπαθολόγος, υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης του ΤΕ.ΠΑ.Κ., και η κυρία Αλεξία Κουντούρη, επιζήσασα Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου, η οποία είναι Πρέσβειρα Εγκεφαλικού Επεισοδίου στην Κύπρο.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν τόσο επαγγελματίες υγείας όπως ιατροί, νοσηλευτές, λογοπαθολόγοι, φυσιοθεραπευτές και φοιτητές, όσο και άτομα επιζώντες Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











378