ΤΕΠΑΚ: Κενή θέση Ερευνητικού Συνεργάτη (Μεταδιδακτορικού Ερευνητή) στην «Περιβαλλοντική Υγεία»


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ερευνητικού Συνεργάτη (Μεταδιδακτορικός Ερευνητής) στο Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία (CII) για μερική απασχόληση σε ερευνητικό πρόγραμμα στο γνωστικό αντικείμενο «Περιβαλλοντική Υγεία».

Η θέση αφορά είτε την ανάπτυξη και εφαρμογή πρωτοκόλλων ανθρώπινης βιοπαρακολούθησης για αναλύσεις περιβαλλοντικών ρύπων σε βιολογικά υγρά ή/και την επεξεργασία βάσεων δεδομένων υγείας πληθυσμών της Ευρώπης. Οι υποψήφιοι με ισχυρό ερευνητικό υπόβαθρο στην (βιο)αναλυτική χημεία, ή στη βιοπληροφορική, ή στις βιολογικές επιστήμες μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

O κύριος στόχος της ερευνητικής μας ομάδας είναι η ενδελεχής μελέτη παραγόντων κινδύνου για την υγεία που συνδέονται με χρόνιες εκθέσεις σε περιβαλλοντικούς παράγοντες εφαρμόζοντας νέες, καινοτόμες μεθοδολογίες αξιολόγησης της ανθρώπινης έκθεσης.

Το εργαστήριο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με φασματογράφους μάζας για εξειδικευμένες αναλύσεις σε ανθρώπινα βιολογικά υγρά και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, μόλις μερικά λεπτά από το κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο μέτωπο της πόλης. Το πανεπιστήμιο μας πρόσφατα κατατάχθηκε στις θέσεις 350-400 μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων ανά το παγκόσμιο, βάσει της κατάταξης διεθνούς κύρους Times Higher Education World University Rankings 2017-18.

Οι υποψήφιοι για αυτή την θέση θα πρέπει να κατέχουν:

  1. Διδακτορικό τίτλο σπουδών από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο στα σχετικά γνωστικά αντικείμενα (Επιστήμες Ζωής ή Θετικές Επιστήμες ή συναφές γνωστικό αντικείμενο)
  2. Εμπειρία στη διεκπεραίωση έρευνας/ών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο.
  3. Διεκπεραίωση ερευνητικών προγραμμάτων από εθνικά ή/και ευρωπαϊκά κονδύλια, θα αποτελεί επιπρόσθετο προσόν.
  4. Οργανωτικές ικανότητες
  5. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Οι μηνιαίες ακαθάριστες απόλαβες του υποψηφίου θα ανέρχονται στα € 1819,16, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και την υφιστάμενη νομοθεσία. Θα παρέχεται 13° μισθός ο οποίος έχει ενσωματωθεί κατ’ αναλογία στη μηνιαία αντιμισθία. Η απασχόληση θα είναι για δώδεκα (12) μήνες και ενδέχεται να ξεκινήσει από μήνα Νοέμβριο 2018, με προοπτική ανανέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  1. Επιστολή στην οποία να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους και στην οποία να φαίνεται καθαρά η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση επιλογής
  2. Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των μελλοντικών επιστημονικών τους σχεδίων (μέχρι 2 σελίδες)
  3. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά)
  4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους
  5. Ονόματα δυο ατόμων από τους οποίους δυνατό να ζητηθούν συστάσεις
  6. Στοιχεία επικοινωνίας

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στην διεύθυνση HRecruits@cut.ac.cy με θέμα: «Αίτηση για τη θέση Ερευνητικού Συνεργάτη (Μεταδιδακτορικός Ερευνητής) στο Τμήμα CII στο γνωστικό αντικείμενο Περιβαλλοντική Υγεία» όχι αργότερα από την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 η οποία θα είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Σημειώνεται ότι:

Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και το σεξουαλικό προσανατολισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.cut.ac.cy/cii ή να επικοινωνήσουν με τον Αναπλ. Καθ. Δρ. Κων/νο Μακρή στην ηλεκτρονική διεύθυνση konstantinos.makris@cut.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











405