TELETHON: «Μια πόλη κάτω από τα αστέρια»


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μουσική βραδιά που διοργανώνει το TELETHON, την Τετάρτη 12 Ιουνίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Η Commandaria Orchestra υπό την διεύθυνση του μαέστρου Dr. Francis Guy, θα παρουσιάσει το κονσέρτο «Πόλη κάτω από τα αστέρια». Η ορχήστρα θα εκτελέσει ένα πολύ απαιτητικό ρεπερτόριο αποτελούμενο από τις πιο ξακουστές άριες των Puccini, Bizzet, Mozart και κομμάτια με έργα των Rachmaninoff, Tchaikovsky και άλλων μουσουργών.

Τις άριες θα ερμηνεύσουν καταξιωμένοι σολίστ όπως ο Δημήτρης Ναλμπάντης, από τη Λυρική Σκηνή Αθηνών, η νεαρή ταλαντούχα σοπράνο Ester Ustaeva και η φημισμένη μετζοσοπράνο Tatiana Kokoreva. Στο πιάνο, η Tatiana Stupak και στο κλαρίνο ο Γιώργος Γεωργίου.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 8μ.μ. με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 9μ.μ. το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο για το κονσέρτο.

Η τιμή εισόδου είναι 60 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τη Πέμπτη, 8 Ιουνίου.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON: ΟΠΑΠ Κύπρου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











307