Συνεχίστηκε για 4η συνεχή μέρα η δίωρη στάση εργασίας των γιατρων στο ΤΑΕΠ Πάφου


Αποφασισμένοι δηλώνουν οι γιατροί του ΤΑΕΠ Πάφου να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις οποίες κατήλθαν από την 1η Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας δίωρη στάση εργασίας τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκυρίακα.

Χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή οι γιατροί βάρδιας κατήλθαν στη δίωρη στάση εργασίας από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι και τις 8.30 το βράδυ. Την ίδια ώρα, το Τμήμα Α΄ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και γιατρούς που δεν συμμετέχουν στα απεργιακά μέτρα.

Συμπαραστάτης στο αίτημα των γιατρών για ενίσχυση του τμήματος με επιπρόσθετο ιατρικό προσωπικό είναι η ΠΑΣΥΚΙ. Οι γιατροί δηλώνουν πως η απάντηση που έδωσε σε γραπτή δήλωση του ημερομηνίας 1η Νοεμβρίου ο υπουργός Υγείας δεν τους ικανοποιεί γι' αυτό και θα συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, εκτός εάν το υπουργείο ικανοποιήσει το αίτημά τους.

Τις καθημερινές η δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιείται από τις 12.30 μ. μ. μέχρι τις 2.30 μ. μ. και τα Σαββατοκυρίακα από τις 6.30 μ. μ. μέχρι τις 8.30μ.μ.

ΜΗΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΤΟΥ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











250