Στην Αθήνα το 2023, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων


ΚΠΕΓΧΑΓΗ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- Η Αθήνα επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το 2023 το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών της 69ης Συνόδου της Περιφερειακής Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη, που διεξάγονται στην Κοπεγχάγη. Η Ελλάδα εκπροσωπείται σε ανώτατο επίπεδο από τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο.

Σε ανάρτησή του facebook, ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρει για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων στην Αθήνα: «Είναι ένα επίτευγμα και μια πρόκληση για τη χώρα μας και οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων, καθηγητή Βασίλη Παπαλόη, στον καθηγητή Γιάννη Μπολέτη, που εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, στον καθηγητή Ιωάννη Φούζα, και άλλων εκλεκτών Ελλήνων ιατρών που συμμετέχουν ενεργά στις διεργασίες της εταιρείας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία αυτή που ξανασυστήνει την Ελλάδα μας στην Οικουμένη ως σημαντική δύναμη στον ευαίσθητο τομέα των μεταμοσχεύσεων και ξανατοποθετεί την Αθήνα στο χάρτη των μεγάλων συνεδρίων και του συνεδριακού τουρισμού».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1080