Το υψηλό επίπεδο της Κύπρου επιβεβαίωσε «6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας»


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας» που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, στις 22-24 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο συνδιοργάνωσαν το American Heart Institute/American Medical Center με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων, και τελούσε υπό την αιγίδα της Καρδιολογικής Εταιρίας Κύπρου και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν Καρδιολόγοι από μεγάλο αριθμό χωρών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, καθώς και ομιλητές διεθνούς κύρους από την Κύπρο και το εξωτερικό.  Μεταξύ άλλων, οι διαλέξεις και οι συζητήσεις που ακολούθησαν, περιστράφηκαν γύρω από τις νεότερες εξελίξεις στην Επεμβατική Καρδιολογία και Ηλεκτροφυσιολογία, με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ανάμεσα σε ομιλητές και συνέδρους. Επίσης, παρουσιάστηκαν άκρως ενδιαφέροντα περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων, σε ζωντανή μετάδοση τόσο από το κέντρο που οργάνωσε το συνέδριο, όσο και από μεγάλο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο τοποθετεί την Κύπρο στο διεθνή χάρτη της Επεμβατικής Καρδιολογίας και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο της Καρδιολογίας στη χώρα μας, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί εφάμιλλο, αυτού, των πλέον ανεπτυγμένων χωρών.  

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











800