Συνέδριο «Χρόνιος Πόνος: Νευροπαθητικός και Καρκινικός από τη διάγνωση στη Διαχείριση»


Σε συνεργασία με τον Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπ. Υγείας και όλα τα πανεπιστήμια που διατηρούν σχολές επιστημών υγείας.

Η Cyprus Pain Clinic διοργανώνει το 1ο συνέδριο με θέμα «Χρόνιος Πόνος: Νευροπαθητικός και Καρκινικός από τη διάγνωση στη Διαχείριση», σε συνεργασία με τον Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και όλα τα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια που διατηρούν σχολές επιστημών υγείας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου 2022, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής στη Λευκωσία και αναμένεται να το παρακολουθήσουν 180 επαγγελματίες υγείας που διαχειρίζονται άτομα με χρόνιο νευροπαθητικό και καρκινικό πόνο. Στα πλαίσια των επιστημονικών δραστηριοτήτων του συνεδρίου, θα αναπτυχθεί πλούσια θεματολογία βασισμένη στην τεκμηριωμένη πρακτική, από καταξιωμένους εμπειρογνώμονες που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό και κλινικό χώρο της Κύπρου και της Ελλάδος. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα είναι μοριοδοτημένο από τους αντίστοιχους φορείς των επαγγελματιών υγείας. Στο χώρο του συνεδρίου θα λειτουργούν περίπτερα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό διαχείρισης πόνου και θα διατίθεται ενημέρωση από αντιπροσώπους γνωστών εταιριών  στο χώρο του τομέα της υγείας.  

 Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο https://painconferencecyprus.com

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο μέσω της ιστοσελίδας 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1461