Στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2022 το 7ο Παγκύπριο Αιματολογικό Συνέδριο


Η Κυπριακή Αιματολογική Εταιρεία ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 7ου Παγκύπριου Αιματολογικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 5-6 Φεβρουαρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ομιλίες που αφορούν τόσο στα καλοήθη όσο και τα κακοήθη νοσήματα της ειδικότητάς μας, καθώς και δορυφορικά συμπόσια που εστιάζουν σε καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και ειδική συνεδρία για τις τρέχουσες εξελίξεις στην πανδημία.

Στην τελετή έναρξης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες της τέχνης και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει το ΄αντίδωρο΄.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν έγκριτοι ομιλητές από την Ελλάδα που με πολλή χαρά και προθυμία θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Παρά την πρωτοφανή αυτή υγειονομική κατάσταση, ευελπιστούμε να σταθούμε αντάξιοι στην παράδοση των επιτυχημένων αιματολογικών συνεδρίων.

Η πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η ενεργός συμμετοχή όλων, θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία του συνεδρίου μας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2091