Στη Λεμεσό το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Επεμβατική Καρδιολογία


Στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιατρικής σκηνής θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά η Κύπρος, η οποία φιλοξενεί το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, που συνδιοργανώνουν το American Medical Center/American Heart Institute με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων, παγκοσμίου κύρους

Το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, στη Λεμεσό, στις 22-24 Νοεμβρίου 2019, και αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα ενημέρωσης για τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης των καρδιακών αρρυθμιών. Διεθνώς καταξιωμένοι καρδιολόγοι θα έχουν τη δυνατότητα μετάδοσης των γνώσεων τους, μέσα από τη συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών με τους υπόλοιπους συνέδρους.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της διοργάνωσης, Δρ. Χρίστο Χρίστου και Δρ. Σάββα Κωνσταντινίδη, το Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του AMC/ AHI, απευθύνεται σε ειδικούς καρδιολόγους και ειδικευόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν την εμπειρία και τη γνώση τους στην επεμβατική καρδιολογία, έναν άκρως ενδιαφέροντα και ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο, της κλινικής καρδιολογίας.

Για πληροφορίες: www.MCIMeeting.com
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
1025