Ημερίδα CARDET, INNOVADE LI: H πανδημία στην οικογένεια και πώς να την αντιμετωπίσουμε


Με τη πανδημία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Health@Home, το ερευνητικό κέντρο CARDET, σε συνεργασία με τον ερευνητικό οργανισμό INNOVADE LI, διοργανώνουν στις 2 Σεπτεμβρίου ενημερωτική ημερίδα για τον γραμματισμό σε θέματα υγείας, με έμφαση στην οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα θα εστιάσει στην επίδραση που είχε και εξακολουθεί να έχει η πανδημία του κορωνοϊού σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, και θα παρουσιαστούν συμβουλευτικές προσεγγίσεις για τη διαχείρισή της στο σπίτι και στο σχολείο από την κλινική ψυχολόγο Δώρα Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν επιπλέον θέματα υγείας και πρόληψης με τα οποία καταπιάνεται το έργο, ενώ θα παρουσιαστεί σύντομα το διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του έργου (εγχειρίδια για γονείς, κόμικς για παιδιά, ιστοεξερευνήσεις για εφήβους).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom από τις 16:00 μέχρι τις 17:30 και η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkd-CtrzsqGtELBmZSRp5a5R1NsokgzLTS?fbclid=IwAR1Gz4yHKbTs9nth60PbJD-iAdIX9qgqC9dZCjcwrH0nEOgxEgsk9TZPU9E

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του έργου εδώ ή στη σελίδα του CARDET στο Facebook

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος, Μιχαέλα Πρωτοπαπά, στο michaela.protopapa@cardet.org

To CARDET είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο. Το Κέντρο κατά τα τελευταία 17 χρόνια έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σημαντικές δράσεις και προγράμματα στους τομείς της εκπαίδευσης και έρευνας, αναπτύσσοντας παράλληλα συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και ιδρύματα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1100