Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου διοργανώνει το 28ο Διεθνές Συνέδριο ‘Καρδιολογία Σήμερα’


Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου διοργανώνει το 28ο Διεθνές Συνέδριο ‘Καρδιολογία Σήμερα’ στις 16 & 17 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
Η αναντίλεκτη ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις νεότερες εξελίξεις της καρδιολογίας καθιέρωσε ως θεσμό πλέον, τη διεξαγωγή του Συνεδρίου κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από το εξωτερικό, εγνωσμένου κύρους και επιστημονικής αξίας.

Το φετινό συνέδριο θα διοργανωθεί σε υβριδική μορφή. Πρόκειται για ένα συνέδριο με ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό επίπεδο στο οποίο θα συζητηθούν θέματα όπως οι αρρυθμίες, η καρδιοχειρουργική, η επεμβατική καρδιολογία, η πρόληψη, οι μυοκαρδιοπάθειες και η καρδιακή απεικόνιση. Ευελπιστούμε ότι οι παρουσιάσεις των ομιλητών θα προκαλέσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Το συνέδριό θα περιλαμβάνει επίσης μια κοινή συνεδρία με την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία όπου θα παρουσιαστούν οι νεότερες εκδόσεις των Ευρωπαϊκών καρδιολογικών κατευθυντήριων οδηγιών.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί Έκθεση Φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν από τον Πρόεδρο της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου καθώς και από εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι θα χαιρετίσουν και την Τελετή Έναρξης στις 16 Απριλίου, η ώρα 10:30 – 10:45.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με το Top Kinisis Conferences & Events μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά: Τηλ: 22713780 & Email: synedrio@topkinisis.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











755