Επιστημονικές Διαλέξεις της Medochemie για την καρδιολογία


H Medochemie, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος των ανεξάρτητων επιστημονικών εκδηλώσεων «Σύγχρονες Εξελίξεις στην Ιατρική», το οποίο πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά, διοργάνωσε διαλέξεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Οι φετινές διαλέξεις ήταν αφιερωμένες στην καρδιολογία και έφεραν το γενικό τίτλο «Βαλβιδικές Παθήσεις: Κλινική αξιολόγηση και ενδείξεις διορθώσεως». Επιστημονικός προσκεκλημένος και ομιλητής ήταν ο καθηγητής Γεώργιος Αθανασόπουλος, Αναπληρωτής Διευθυντής Καρδιολογικού Τομέα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Αθηνών.

Τις διαλέξεις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός ιατρών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και τη γνωσιακή επάρκεια και μεταδοτική ικανότητα του καθηγητή Αθανασόπουλου. Δια μέσου της ανεξάρτητης αυτής διάλεξης, δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιαστεί και να διαχυθεί η πιο σύγχρονη ιατρική γνώση γύρω από το πολύ κρίσιμο θέμα των Βαλβιδικών Παθήσεων και να δημιουργηθούν ευνοϊκότερες  συνθήκες αντιμετώπισής τους προς όφελος των ιατρών και των ασθενών συμπολιτών μας.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1138