27ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα η «Καρδιολογία Σήμερα»


Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής με Καρδιακή Ανεπάρκεια το 2020

Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΚΕΚ) και η Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της Καρδιολογικής Εταιρείας του Ισραήλ διοργανώνουν το 27ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα η  ‘Καρδιολογία Σήμερα’. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η ΚΕΚ την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 16.30 – 17.30 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ενδιαφερόμενο κοινό ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο ‘Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής με Καρδιακή Ανεπάρκεια το 2020’.

Η διαδικτυακή συζήτηση έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της ασθένειας ώστε να γνωρίζει τα νέα δεδομένα που αφορούν στη νόσο. Τη συζήτηση θα πλαισιώσουν οι γιατροί: Δρ. Θεόδωρος Χριστοδουλίδης, Προέδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ. Κυριακός Γιάγκου, Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΚΕΚ και η Δρ. Αικατερίνη Λαμπρινού, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 16.30 – 17.30 μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Facebook:

https://www.facebook.com/cypruscardiologysociety/live/

ZOOM:

https://zoom.us/j/94459694974?pwd=TDVzMjJBN2dnQmVCeUM4NE80cy9GQT09

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2865