1ο Μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομιών Πλαστικής Χειρουργικής 28 – 29 Μαΐου


Το πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομιών Πλαστικής Χειρουργικής, θα διεξαχθεί στην χώρα μας στις 28 – 29 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 στις 9.00 π.μ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, σε συνεργασία διάφορες επιστημονικές εταιρείες όπως η Αμερικανική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ASRM), η Αυστριακή Εταιρεία Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, την Κυπριακή Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (CyPRAS), το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας Πλαστικής Χειρουργικής (EPSRC), τη Γερμανική Εταιρεία Πλαστικών, Επανορθωτικών και Αισθητικών Χειρουργών, την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS) και την Ελβετική Εταιρεία Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί ως κεντρικοί ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι θα μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες που προκύπτουν από την πολυετή ερευνητική και κλινική τους εμπειρία, ο καθένας στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης του.

Η φετινή συνάντηση θα επικεντρωθεί στην αναδόμηση ολόκληρου του σώματος, και ιδιαίτερα στη μικροχειρουργική αποκατάσταση, με στόχο να καλύψει καυτά καινοτόμα θέματα και αμφιλεγόμενα ζητήματα. Έχει καθοριστεί ένα αυστηρό επιστημονικό πρόγραμμα που εστιάζει στην αποκατάσταση κεφαλής και λαιμού, αποκατάσταση άνω και κάτω άκρων, αποκατάσταση περιφερικών νεύρων, αποκατάσταση μαστού, αποκατάσταση κορμού, λεμφική αποκατάσταση και χειρουργική επιβεβαίωσης φύλου. Τα θέματα θα παρουσιαστούν από τοπικούς και διεθνείς διακεκριμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα.

Ελπίζουμε ότι η συνάντηση θα συγκεντρώσει αντιπροσώπους από όλες τις γύρω ηπείρους για μια άκρως εκπαιδευτική εμπειρία και ευκαιρίες ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











584