18ο Διεθνές Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής στη Λεμεσό


Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου διοργανώνει το18ο Διεθνές Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής  το Σάββατο και την Κυριακή 21-22 Μαρτίου 2020, στο St. Raphael Resort & Marina στη Λεμεσό.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό αλλά και την Κύπρο. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το συνέδριο και την εγγραφή σας, τους ομιλητές, καθώς επίσης και το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου, πατώντας εδώ.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή στο συνέδριο είναι υποχρεωτική, και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν με την προϋπόθεση εξόφλησης της συνδρομής μέλους στην εταιρεία για το 2019. Το κόστος συμμετοχής για μη μέλη-ιατρούς ανέρχεται στα €50, και για ειδικευόμενους, μαίες και νοσηλευτές/τριες στα €25. Η είσοδος για φοιτητές είναι δωρεάν.

Θα δοθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής/Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών, και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το τέλος του Συνεδρίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1029