16η Εκπαιδευτική Ημερίδα «Η δυναμική των επιπτώσεων του περιβάλλοντος στο παιδί»


Η «Εθνική Επιτροπή Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» και η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου συνδιοργανώνουν την 16η ετήσια εκπαιδευτική ημερίδα την 31η Οκτωβρίου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής. Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου, που θα κηρύξει την έναρξη της, και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κας Ιωάννας Παναγιώτου. Έχει πιστωθεί με 4 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ. Απευθύνεται κυρίως σε λειτουργούς υγείας, γιατρούς, εκπαιδευτικούς και είναι ανοικτή σε, γονείς και το ευρύτερο κοινό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Στόχος η εκπαίδευση-ευαισθητοποίηση και η αποτελεσματική ΠΡΟΛΗΨΗ. Φέτος η θεματολογία θα καλύψει με 6 παρουσιάσεις διάφορες πτυχές του πολύπλοκου προβλήματος που η κατάχρηση των πολυμέσων / μη λελογισμένη χρήση της τεχνολογίας και η ακτινοβολία της ασύρματης Τεχνολογίας των κινητών, Wi-Fi, κ.ά., προκαλούν στην ψυχοσωματική υγεία και ανάπτυξη των παιδιών. Καλύπτει επίσης θέματα που σχετίζονται με τα πλαστικά, τα φυτοφάρμακα, και τέλος την άσκηση και διατροφή. Η Ημερίδα έχει πιστωθεί με 4 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ. Το Πρόγραμμα της Ημερίδας επισυνάπτεται.

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα στις 09:30.Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το σύνδεσμο bit.ly/2xErrq2 / επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο [email protected] / ή στα νούμερα 22 809412 και 97 821802.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
437