Στρατηγική συνεργασία Sanofi - Χ.Α.Παπαέλληνας


*Για τη διάθεση των προϊόντων Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας στην Κύπρο και την επιστημονική ενημέρωση σε σχέση με αυτά

*Από 19 Ιουλίου 2021 η Χ.Α.Παπαέλληνας αναλαμβάνει τοπικό αντιπρόσωπος της Sanofi στην Κύπρο

Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει την επέκταση στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας, για την πλήρη εκπροσώπηση  των φαρμακευτικών προϊόντων Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας της Sanofi στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, πέρα από τη διανομή, απότις 19 Ιουλίου 2021, ο Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας αναλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες της Sanofi που αφορούν στις ανωτέρω επιχειρησιακές μονάδες επί κυπριακού εδάφους.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσφατης υιοθέτησης από τη Sanofi ενός περισσότερο ευέλικτου μοντέλου επιχειρηματικής στρατηγικής στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο εστιάζει, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση συνεργασιών με τοπικά δίκτυα διανομής.

Ο LionelPicard, Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε τον Όμιλο Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ στο δίκτυο συνεργατών μας. Η συνεργασία μας με μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διανομής και επιστημονικής ενημέρωσης φαρμακευτικών προϊόντων στην Κύπρο θα διασφαλίσει την επένδυσή μας στην τοπική αγορά, εξασφαλίζοντας ότι τα φάρμακά μας θα συνεχίσουν να διατίθενται με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς, καθώς και ότι οι Επαγγελματίες Υγείας θα συνεχίσουν να έχουν έγκυρη ενημέρωση. Η εξασφάλιση της πρόσβασης στη θεραπεία αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα και έχουμε εμπιστοσύνη στον Όμιλο ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στο σημαντικό αυτό έργο».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Φοινικαρίδης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Φαρμάκων του Ομίλου  Χ.Α. Παπαέλληνας ανέφερε: «Αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον ρόλο του αποκλειστικού αντιπρόσωπου της Sanofi για τα Φαρμακευτικά προϊόντα Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας στην κυπριακή αγορά. Ο κοινός μας στόχος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της επιστημονικής ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία της συνεργασίας μας, η οποία μας προσφέρει μία νέα ευκαιρία για την εκπλήρωση της αποστολής μας: να κάνουμε  όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1145