Ανακοίνωση συνεργασίας των εταιρειών Astellas και Novagem στην Κύπρο


Η Astellas και η Novagem Ltd βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει συνεργασία για την προώθηση και διανομή των προϊόντων της  Astellas στην Κύπρο.

Ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες σε σχέση με την επιτυχή έκβαση αυτής της συμφωνίας, που βασίζονται στις ικανότητες και τη μακροχρόνια εμπειρία των ομάδων των δύο εταιρειών. Απώτερος σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι διασφάλιση της πρόσβασης των Κυπρίων ασθενών στις καινοτόμες θεραπείες που διαθέτει η Astellas.  Είμαι βέβαιος ότι και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν αρμονικά για το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Υπό το φως αυτής της συμφωνίας, ο κ. Γιώργος Λυμπουρής,  Διευθύνων Σύμβουλος της Novagem Ltd σχολίασε: «Η εμπιστοσύνη της Astellas για την προώθηση των προϊόντων της είναι τιμή και θα διασφαλίσουμε τη διάθεση των προϊόντων αυτών σε επαγγελματίες υγείας και ασθενείς. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία αυτού του νέου εγχειρήματος, αφού θα εφαρμόσουμε τα πρότυπα αριστείας που αναμένονται από εμάς.

 Astellas: Η εταιρεία Astellas δεσμεύεται να μετατρέψει την καινοτόμο επιστήμη σε ιατρικές λύσεις που φέρνουν αξία και ελπίδα στους ασθενείς σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας ιατρικές ανάγκες και εστιάζοντας στους θεραπευτικούς τομείς της ογκολογίας, της ουρολογίας, των λοιμώξεων και της μεταμόσχευσης, αναπτύσσοντας παράλληλα νέες θεραπευτικές κατηγορίες.

 Novagem Ltd: Η Novagem είναι μια  έμπειρη, δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην προώθηση και διανομή φαρμακευτικών  προϊόντων, συνταγογραφούμενων (POM) και  μη συνταγογραφούμενων-Over the Counter    ("OTC") στην Κύπρο. Αποστολή της Novagem είναι η εξυπηρέτηση των επαγγελματιών υγείας και της κοινωνίας μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων  που υποστηρίζονται από εκτεταμένη τεχνογνωσία και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











5242