Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου


Πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου, η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, η οποία ολοκλήρωσε και τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2019 - 22. Σε αυτήν παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι Υπουργείων, οργανισμών και φορέων και αριθμός ατόμων με Θαλασσαιμία.

Στην Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ, απηύθυναν χαιρετισμό η κ. Χριστίνα Φλουρέντζου, Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρία, εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, Δρ. Ανδρούλα Ελευθερίου, εκ μέρους του Προέδρου της ΔΟΘ, Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Θαλασσαιμίας και Επίτιμου Προέδρου του ΠΑΣ, κ. Πάνου Εγγλέζου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ, κ. Μίλτος Μιλτιάδους, παρουσίασε τον απολογισμό για τα πεπραγμένα του απελθόντος ΔΣ ενώ παρουσιάστηκαν δεδομένα και ρυθμίσεις που αφορούν τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στα άτομα με Θαλασσαιμία στο ΓεΣΥ από τον Διευθυντή του ΟΑΥ, κ. Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.

Στο δεύτερο μέρος της ΓΣ έγινε η καθιερωμένη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΣ, παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και επαναδιορίστηκε ο ελεγκτικός οίκος που επιμελείται των επίσημων οικονομικών καταστάσεων.

Μετά την Γενική Συνέλευση, τα μέλη του ΔΣ, όπως αυτά ορίζονται από τις Επαρχιακές Επιτροπές, προχώρησαν στον καταρτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022 – 25, ως εξής:

 

Μίλτος Μιλτιάδους

Πρόεδρος

Έλενα Μυλωνά

Αντιπρόεδρος

Ανδρέας Λοΐζιάς

Γραμματέας

Χρυσάνθη Ανδρέου

Β΄ Γραμματέας

Κρίστης Κολοκασίδης

Ταμίας

Έλενα Κογκορόζη

B΄ Ταμίας

Χρίστος Σιαθάς

Μέλος

Δημήτρης Κυπριανού

Μέλος

Δέσποινα Μιχαήλ

Μέλος

Χριστιάνα Καραγιώργη

Μέλος

Στέλιος Χατζηγεωργίου

Μέλος

Νικολέτα Νικολάου

Μέλος

Μάριος Πιριπίτσης

Μέλος

Νίκη Παπανδρέου

Μέλος

Γιάννης Ζαμπάς

Μέλος

Παναγιώτης Φειδίας

Μέλος

Μαρία Τσιβίκα

Μέλος

Ηλέκτρα Χριστοφή

Μέλος

Φίλιππος Phillips

Μέλος

Νεόφυτος Νεοφύτου

Μέλος
Comments (0)

Add a new comment:Newsletter
394