ΤΙF 2021: Αρχίζει την Παρασκευή το Διεθνές Συνέδριο για τη Θαλασσαιμία και τις Αιμοσφαιρινοπάθειες


Ένα πιο αισιόδοξο μέλλον και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που πάσχουν από αιμοσφαιρινοπάθειες φιλοδοξούν να προσφέρουν μέσα από τις εργασίες τους το 15ο Διεθνές Συνέδριο Θαλασσαιμίας και Αιμοσφαιρινοπαθειών και το 17ο Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (ΔΟΘ) για ασθενείς και γονείς, που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, από αυτή την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Το Συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει πληθώρα διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων, ακαδημαϊκών και ερευνητών του χώρου των αιμοσφαιρινοπαθειών, επαγγελματίες υγείας, εκπροσώπους της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας και ασθενείς με θαλασσαιμία και δρεπανοκυτταρική αναιμία από περισσότερες από 62 χώρες παγκοσμίως, και να αποτελέσει ένα μοναδικό φόρουμ συζήτησης και αλληλεπίδρασης.

Το πρωτοποριακό και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα του Συνεδρίου θα είναι κοινό για ασθενείς και επαγγελματίες υγείας και θα καλύψει ευρεία γκάμα θεματικών ενοτήτων. Στο επίκεντρο θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι τελευταίες ερευνητικές εξελίξεις στον τομέα των αιμοσφαιρινοπαθειών, οι πρόσφατες αδειοδοτήσεις για επαναστατικά καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες για τη θαλασσαιμία και τη δρεπανοκυτταρική αναιμία, αλλά και οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη πολυθεματική κλινική διαχείριση των νόσων αυτών.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην επιμόρφωση και ενδυνάμωση των ασθενών και των οικογενειών τους, η ενεργητική συμμετοχή και συμβολή των οποίων στη διαχείριση της νόσου τους έχει εξέχουσα σημασία σε όλα τα επίπεδα λήψης αποφάσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Κεντρικές ομιλήτριες κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα είναι η Δρ Σουζάνα Τζακάμπ, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και η Στέλλα Κυριακίδου, Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εγγραφή στο Συνέδριο για ασθενείς και ειδικούς υγείας είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές  και τη συμμετοχή στο Συνέδριο TIF 2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.tifeducation.org και στο email contact@tifeducation.org.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











814