Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών: Περπατάμε μαζί για τα καρδιοπαθή παιδιά


Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών αναφέρει:

«Η 14η Φεβρουάριου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, έφηβοι και ενήλικες που έχουν γεννηθεί με πρόβλημα στην καρδιά τους.

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα και να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης θα διοργανώσει από τις 7-14 Φεβρουάριου Εβδομάδα Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Στις 14 Φεβρουάριου ο Σύνδεσμος στέλνει το δικό του μήνυμα αγάπης και στήριξης στα παιδιά με καρδιοπάθεια. Οργανώνει μαζί με τον πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 2.30 από το Δημοτικό Μέγαρο Αγλαντζιάς, θα περάσει μέσα από διάφορους δρόμου με κατεύθυνση το Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας, την Βουλή των Αντιπροσώπων, το Υπουργείο Υγείας και θα καταλήξει στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου η ώρα 6.30μμ.

Περπατάμε μαζί, περπατάμε για τα καρδιοπαθή παιδιά. Διεκδικούμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Η πορεία θα γίνει σύμφωνα με τον περί Λοιμοκάθαρσης νόμο.

Επίσης στις 14 Φεβρουάριου θα φωτιστούν διάφορα κτίρια με χρώμα κόκκινο που συμβολίζει την καρδιά. Υπουργείο Υγείας, Βουλή των Αντιπροσώπων, Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, το ξενοδοχείο Ra0isson Blue στην Λάρνακα και στη Λεμεσό τα ξενοδοχεία Four Season, Amara, St. Rafael

Η Εβδομάδα Συγγενών Καρδιοπαθειών έχει τεθεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας Κύριου Κωσταντίνου Ιωάννου» .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1246