Πραγματοποιήθηκε 5η Γ. Συνέλευση του Συνδ. Ασθενών Οικογενούς Αμυλοειδικής Πολυνευροπάθειας


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έγιναν οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου μας. Οι εργασίες της Συνέλευσης, έλαβαν χώρα στη Λεμεσό, όπου και είναι η έδρα του Συνδέσμου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ., στην αίθουσα του Ιστορικού Αρχείου Λεμεσού.

Η υπ αριθμόν πέντε (5) Ετήσια Γενική Συνέλευση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με κύριο απολογισμό, την αναγκαιότητα υλοποίησης, των ήδη προωθημένων αιτημάτων του Συνδέσμου μας, όπως επίσης και νέα αιτήματα τα οποία το Διοικητικό Συμβούλιο, θα προωθήσει σύντομα, προς τα αρμόδια τμήματα του κράτους, για υλοποίηση. Τα αιτήματα έχουν ως στόχο, την καλύτερη δυνατή στήριξη των ασθενών με Οικογενή Αμυλοειδική Πολυνευροπάθεια στην Κύπρο.

Το παρόν τους, έδωσαν μέλη, ασθενείς και φίλοι του Συνδέσμου, καθώς και οι προσκεκλημένοι από το Διοικητικό Συμβούλιο, κύριος Μάριος Κουλούμας - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) και ο Προεδρεύων της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ) κύριος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τα μέλη του που έδωσαν το παρόν τους, όπως επίσης και όσους συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες του και δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

«Ενώνουμε τη φωνή μας και με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας, διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τους σπάνιους ασθενείς μας» καταλήγει.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











675