ΟΣΑΚ προς Κανάρη: Στη διάθεση σας για υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στην υγεία


Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) έστειλε στην Υπουργό Υγείας Πόπη Κανάρη την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Υπουργός Υγείας και να σας ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία. Η κομβική στιγμή κατά την οποία αναλαμβάνετε το πηδάλιο σε ένα τόσο νευραλγικό Υπουργείο το οποίο έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο-ασθενή αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. 

Ευχή μας είναι μέσα από αυτή την πολύ σημαντική θέση που αναλαμβάνετε, να αγωνιστείτε με τόλμη, επιμονή, υπομονή, ώστε να φέρετε εις πέρα το πολύ δύσκολο έργο σας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και μέτωπα ανοικτά στον τομέα της υγείας. 

Αδιαμφησβήτητα πρόκειται για μια πολύ απαιτητική θέση η οποία προϋποθέτει πλήρη αφοσίωση, εργατικότητα και υπευθυνότητα, ώστε να συμβάλετε καθοριστικά στη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της υγείας μέσα από το Γενικό Σύστημα Υγείας και τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων νοσηλευτηρίων καθώς και επίλυση των σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν τους ασθενείς. 

Η συνεργασία μας με το Υπουργείο σας όπως και με τον εκάστοτε Υπουργό ήταν πάντοτε στενή και ιδιαίτερα σημαντική για μας. Μέσα από το πέρασμα του χρόνου καταφέραμε να κτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας και καθημερινής ανταλλαγής απόψεων και εισηγήσεων. Προσμένουμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας προς το συμφέρον των ασθενών και για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.  

Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρετε τα μέγιστα για πρόοδο και ευημερία προς όφελος των πολιτών. Παράλληλα, ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να μπορέσετε να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο που έχετε ενώπιόν σας. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.  

Από τη δική μας πλευρά θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΟΣΑΚ βρίσκεται στη διάθεση σας ώστε να συνδράμει με τις απόψεις και εισηγήσεις της υποβοηθώντας όπου και όπως μπορεί το έργο σας, καθώς και για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στον τομέα της υγείας και των εξαγγελιών και δεσμεύσεων του ΠτΔ.

Με την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων, θεωρούμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε για το έργο και τους στόχους της Ομοσπονδίας Ασθενών, και ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως διευθετηθεί μαζί σας μια πρώτη συνάντηση και για να συζητήσουμε τα πολύ σοβαρά θέματα τα οποία ταλανίζουν τους ασθενείς. (τηλ. επικοινωνίας: 22386001)»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











399