ΟΣΑΚ: Βαριά η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Παύλος Δίγκλης


αφείδωλα τις ανεκτίμητες του γνώσεις και υπηρεσίες, ώστε το κίνημα των ασθενών να αποκτήσει λόγο και φωνή σε όλα τα επίπεδα λήψεως αποφάσεων.Ο Παύλος Δίγκλης διακρίθηκε για την πολύχρονη του προσφορά στα θέματα υγείας τα οποία αφορούν τους καρδιοπαθείς και γενικότερα τους ασθενείς. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας, ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρδιοπαθών, ενώ διετέλεσε Διευθυντής του Καρδιολογικού Ιδρύματος Κύπρου επί σειρά ετών.

Η ΟΣΑΚ στις 18 Απριλίου 2019 τίμησε τον Παύλο Δίγκλη με το βραβείο για την Πολύχρονη Δράση/ Προσφορά στον Κύπριο Ασθενή, ως ελάχιστη οφειλή και αναγνώριση του έργου το οποίο επιτέλεσε ως πρόδρομος του κινήματος των ασθενών. 

Το κίνημα των ασθενών θρηνεί το χαμό ενός άξιου συναγωνιστή, ο οποίος αφήνει πίσω του βαριά παρακαταθήκη. Αδιαμφησβήτητα ο Παύλος Δίγκλης κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων, αφού έταξε τη ζωή του στον αγώνα υπέρ των ασθενών.

Η ΟΣΑΚ για να τιμήσει τη μνήμη του αποφάσισε όπως:

-   Παραστεί αντιπροσωπεία της στη νεκρώσιμη ακολουθία

-   Κατατεθεί στεφάνι από αντιπρόσωπο της ΟΣΑΚ

Καλό ταξίδι άξιε πρωτεργάτη και συναγωνιστή Παύλε Δίγκλη. Η ΟΣΑΚ σου υπόσχεται να συνεχίσει το έργο σου βασιζόμενη στις ίδιες αξίες τις οποίες έχεις διδάξει, διεκδικώντας το καλύτερο για τους ασθενείς του τόπου μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1333