Εκδηλώσεις Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας


Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, στις 17 Νοεμβρίου 201, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, θα θέλαμε πρώτιστα να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας αγκάλιασε και μας στήριξε με αφοσίωση και εμπιστοσύνη και να διατρανώσουμε για ακόμη μια φορά ότι ο Σύνδεσμος μας παραμένει σταθερά προσηλωμένος στο στόχο του που είναι η  παροχή κάθε δυνατής στήριξης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), όπως και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για θέματα προωρότητας.

Μέσα στα πλαίσια της υπό αναφορά προσπάθειας μας και πάντοτε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τους γιατρούς της Μονάδας και τη διεύθυνση του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, ο Σύνδεσμος μας ενεργεί στοχεύοντας στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ο άμεσος στόχος μας είναι η αγορά και δωρεά προς το κράτος, ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου ειδικά διαμορφωμένου για πρόωρα, νεογνά με προβλήματα υγείας, παιδιά και εγκύους ούτως ώστε να μεταφέρονται με ασφάλεια από και προς τις ειδικές Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριου ΙΙΙ και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Το εν λόγω ασθενοφόρο είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και τεχνολογικά αναβαθμισμένα ασθενοφόρα που υπάρχει στην Ευρώπη και είναι το πρώτο ασθενοφόρο του είδους του στην Κύπρο. Θα στοιχίσει γύρω στις 300,000 ευρώ και θα παραδοθεί στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων Κύπρου του Υπουργείου Υγείας σε περίπου ένα χρόνο. Θερμά ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την ευγενή χορηγία του ποσού των 100,000 ευρώ καθώς και όλους όσους στήριξαν οικονομικά τον Σύνδεσμο μας για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, στις 17 Νοεμβρίου 2019, ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα», προτίθεται να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων/δράσεων, τη συγκεκριμένη περίοδο, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν  τόσο στον χώρο της ΜΕΝΝ όσο και στους χώρους των “Mall of Cyprus” και “Nicosia Mall”.

15/11 10:00 προσφορά δώρων στα νεογνά που νοσηλεύονται στην ΜΕΝΝ

15/11 15:00 - 19:00 εκδήλωση στο Mall of Cyprus

17/11 10:30 - 19:00 εκδήλωση στο Nicosia Mall

17/11 18:00 φωταγώγηση μωβ, το χρώμα της προωρότητας, του Κυπριακού Αρχαιολογικού Μουσείου στη Λευκωσία, των Μεσαιωνικών Κάστρων στη Λάρνακα και Λεμεσό και της Μεσαιωνικής Έπαυλης των Κουκλίων στην Πάφο.

Μαζί συνεχίζουμε με συνέπεια και με το βλέμμα στραμμένο στο στόχο μας που είναι η παροχή αναβαθμισμένης φροντίδας στα πρόωρα στη βάση Ευρωπαϊκών και Διεθνών προδιαγραφών, έτσι ώστε το κάθε πρόωρο να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή».      




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











603