Εκδηλώσεις ΠΑΣΣΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων


Η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων ενημερώνει το κοινό για τις προγραμματισμένες της δράσεις ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων.

Συνέντευξη Προέδρου της Συμμαχίας στο Roundtable 6, Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 18.00.

O Πρόεδρος της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τη Συμμαχία, τον ρόλο και το έργο της, και τις προόδους που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα στον χώρο των Σπάνιων Νοσημάτων. Η συνέντευξη θα προβάλλεται ζωντανά μέσω της εφαρμογής Zoom, ενώ πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον σχετικό σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/89245772767

Φωταγώγηση κτιρίων - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων και με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, κατόπιν πρωτοβουλίας της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων θα φωταγωγηθούν τα ακόλουθα κτίρια.

  • Προεδρικό Μέγαρο
  • Υπουργείο Υγείας
  • Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής

Τα πλάνα από τη φωταγώγηση θα προβληθούν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων.

Διαδικτυακό συνέδριο “Τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογικές λύσεις στα Σπάνια Νοσήματα: Κύπρος 2021″,  Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 09:00- 13:30

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνεται ένα εκπαιδευτικό συνέδριο με τίτλο «Τελευταίες Εξελίξεις και Τεχνολογικές Λύσεις για Σπάνια Νοσήματα: Κύπρος 2021», το οποίο όμως φέτος λόγω των συνθηκών και περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid19 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Το συνέδριο έχει πολυθεματικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

I. Τελευταίες εξελίξεις για άτομα με Σπάνια Νοσήματα

II. Διαδραστικές παρουσιάσεις περιστατικών για την ανάδειξη καλών πρακτικών και προκλήσεων στη διάγνωση και αντιμετώπιση σπάνιων περιστατικών.

III.  Τεχνολογικές λύσεις για διεπιστημονική συνεργασία εντός και συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Θα απονεμηθούν 4 (τέσσερις) βαθμοί συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο  για όσους ιατρούς παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν το συνέδριο ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMuf-ysqD8pGdfQkqrbW66TKqoWKFT-Qd5i

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3shBoEA




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1097