Ααναβλήθηκε η διαμαρτυρία μεταμοσχευμένων λόγω μη λειτουργίας Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο ΓΝ Λευκωσίας


Σε διαμαρτυρία κατέρχονται το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου ,οι οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς, λόγω της μη λειτουργίας και ύπαρξης Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, «η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων, μεταμοσχευμένων και μη, θα προσδώσει στην εκδήλωση τη δυναμική που πρέπει, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα της κλινικής».

Η διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στις 10:00 το πρωί, θα κρατήσει δέκα λεπτά σε μια προσπάθεια να διαφανεί η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση τους προς τους αρμόδιους «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια.

*Ο Σύνδεσμος Μεταμοσχευμένων Κύπρου ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για εκδήλωση διαμαρτυρίας ακυρώνεται, αφού πριν από λίγο ο ΟΚΥΠΥ ανακοίνωσε  επίσημα τη λειτουργία της κλινικής την 1η Σεπτεμβρίου, 2022.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ κ Σταυρίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων, κ Μαρίνο Κόρτα ότι η Κλινική θα λειτουργήσει, χωρίς άλλη αναβολή, την 1η Σεπτεμβρίου, οπόταν η   διαμαρτυρία είναι άνευ περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











484