Συμμετοχή φοιτητών KES College στο 7ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο


Το Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του Φαρμακευτικού Κόσμου στην Κύπρο. To KΕS College ως η Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη πιο μακρόχρονη προσφορά στα επαγγέλματα του Ιατρικού Επισκέπτη και του Βοηθού (Τεχνικού) Φαρμακείου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τέτοια σημαντική για το χώρο της υγείας, επιστημονική εκδήλωση.

Το 7ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο που έγινε στις 8-10 Μαΐου 2015, όπως και κάθε Παγκύπριο φαρμακευτικό συνέδριο δεν αποτελεί μια απλή επιστημονική συγκέντρωση, αλλά και μια δυναμική κοινωνική συγκέντρωση στην οποία οι επαγγελματίες υγείας της Κύπρου έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν και να μοιραστούν σκέψεις και προβληματισμούς ενώ, παράλληλα, μπορούν συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κολλεγίου: «Η συμμετοχή του KES College, τόσο με την αθρόα παρουσία των φοιτητών των δύο κλάδων όσο και με τις δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με θέμα Παρόν και Μέλλον των επαγγελμάτων Ιατρικού Επισκέπτη και Βοηθού (Τεχνικού) Φαρμακείου που δόθηκαν από τους Υπεύθυνους Κλάδων, Αρτούρο Ισσέγιεκ και Σπύρο Θεοχάρους, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως πολύ αξιόλογη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι φοιτητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιστημονικά θέματα περιλαμβανομένων επίκαιρων θεμάτων που αναφέρονται στη φαρμακευτική επιστήμη αλλά και σε σύγχρονους τομείς, όπως η Φαρμακοοικονομία, Μονοκλωνικά Αντισώματα, Θεραπείες Προηγμένης Τεχνολογίας (Advanced Therapies) κλπ. Παράλληλα με τους φοιτητές μας, στην έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων συμμετείχε και μεγάλος αριθμών αποφοίτων μας που εργοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες, συμβάλλοντας θετικά στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τόσο την Οργανωτική όσο και την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου για την πρόσκλησή της να συμμετέχουμε στο συνέδριο και παράλληλα να τους συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά που έχουν επιτελέσει. Ευχή μας, είναι οι εκδηλώσεις αυτές να συνεχίσουν και στο μέλλον, αφού δίνουν το θετικό τους στίγμα και παράλληλα, τιμούν το χώρο της υγείας που είναι τόσο σημαντικός για τον τόπο».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











964