Συμμαχία Πολιτών: Μας εκπλήσσει η επίκληση του ΔΗΣΥ για την μεταρρύθμιση του ΓΕΣΥ


«Ως Συμμαχία Πολιτών δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο ΔΗΣΥ θα φορούσε τα ροζ γυαλιά του και θα τα έβλεπε όλα ρόδινα. Ήταν αναμενόμενο». Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συμμαχία Πολιτών και προσθέτει:

«Αυτό που μας εκπλήσσει όμως είναι η επίκληση για την μεταρρύθμιση του ΓΕΣΥ, όταν το κόμμα που μέχρι και την τελευταία συνεδρία των πολιτικών αρχηγών για το ΓΕΣΥ συστηματικά το ναρκοθετούσε, να επιχειρεί να πιστωθεί τις προτάσεις της Συμμαχίας Πολιτών και την επιτυχή κατάληξη για ψήφιση των νομοσχεδίων.

Ταυτόχρονα, ενόσω ο τομέας της δημόσιας Υγείας καταρρέει καθημερινά, αυξάνονται οι στρατιές των ανέργων, οι ουρές στα νοσοκομεία μεγαλώνουν και η ευημερία της οικονομίας με πραγματικούς όρους αποτελεί «ανέκδοτο» για τα χαμηλά και μεσαία στρώματα του λαού μας, φαίνεται πως δεν είναι μόνο η Κυβέρνηση που έχει πάρει «διαζύγιο» από την πραγματικότητα αλλά και το κυβερνών κόμμα.

Μετά από τέσσερα χρόνια «αδέσμευτων» δεσμεύσεων διακυβέρνησης του κ. Αναστασιάδη και των συν αυτώ συνεργατών του, περιμένουμε, ματαίως όπως φαίνεται, Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ να κυβερνήσουν και να μην εξαντλούνται σε αντιπολίτευση προηγούμενων Κυβερνήσεων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











341