Συμφωνία της εταιρίας Palupa Medical Limited με την Gemworth Investments Ltd για το Neuroaspis®PLP10


Το Κυπριακής Εφεύρεσης, Ανάπτυξης και Παραγωγής Διατροφικό Συμπλήρωμα, Neuroaspis®PLP10, Εφοδιασμένο με Κατοχυρωμένο Δίπλωμα Πνευματικών Δικαιωμάτων στις Αγορές Παγκοσμίως

Η εταιρεία «Palupa Medical Limited» ανακοινώσει ότι, σε μια προσπάθεια προώθησης του Neuroaspis® PLP10 στις παγκόσμιες αγορές έχει συνάψει συμφωνία με την «Gemworth Ιnvestments Limited» με τη χορήγηση εμπορικών δικαιωμάτων και παραγωγής του Neuroaspis® PLP10 για μια σειρά από χώρες στο Παγκόσμιο χάρτη. Το Neuroaspis®PLP10 της Κυπριακής Φαρμακευτικής Εταιρείας Έρευνας και Ανάπτυξης, PALUPA Medical Ltd, ξεφεύγοντας οποιονδήποτε αρχικών προσδοκιών προχωρά στην πραγμάτωση ευτυχών απρόσμενων εξελίξεων. Πιστεύοντας στην καταπληκτική ποιότητα του και στις διατροφικές δυνατότητες του, μεγάλες εταιρείες διανομής φαρμακευτικών και διατροφικών προϊόντων επιθυμούν να συνάψουν συμφωνία με τη συνεργάτιδα εταιρεία και από σήμερα κάτοχο άδειας εκμετάλλευσης, για εισαγωγή στις αγορές χωρών συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Αυστραλία, Ινδία, Ρωσία, Ιαπωνία, Αφρικανική Ήπειρο, Βραζιλία και όχι μόνο αρχίζοντας από τέλος Απριλίου 2017. Με τις χώρες αυτές, το Neuroaspis®PLP10 πλέον θα συμπληρώσει την παρουσία του στις παγκόσμιες αγορές κάτι που δεν έχει ποτέ συμβεί προηγουμένως από ανάλογο η παρόμοιο προϊόν εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμένο από Κύπριους επιστήμονες και δοκιμασμένο σε κλινική μελέτη σε ασθενείς στην Κύπρο.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί παράδειγμα τεράστιας σημασίας για τα θέματα Ιατρικών Επιστημών στη Κύπρο, το επίπεδο της έρευνας καθώς και για την κατοχύρωση της Κύπρου στον χάρτη χωρών παρασκευής πρότυπων σκευασμάτων με παγκόσμια δυναμική εκμετάλλευσης.

Το Neuroaspis®PLP10, είναι διατροφικό συμπλήρωμα, με Παγκόσμια διασφάλιση πνευματικών δικαιωμάτων, που έχει μελετηθεί επιστημονικά με τη διεξαγωγή κλινικής μελέτης σε ασθενείς με Υποτροπιάζουσα Πολλαπλή Σκλήρυνση. Το Neuroaspis®PLP10 έχει δημιουργηθεί από τους επιστήμονες Δρα Μάριο Παντζαρή, αναπληρωτή καθηγητή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, τον Δρα Γιώργο Λουκαΐδη Κλινικό Διατροφολόγο συνεργάτη του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, και τον Καθηγητή Δρα Ιωάννη Πατρίκιο, Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, επίσης Επιστημονικό Συνεργάτη του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Η έρευνα είχε χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1211