«Ευχαριστώ» τραγουδώντας από τη ΣΜΙΚ για τους δικούς τους ανθρώπους του ΙΝΓΚ


Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και το προσωπικό του Γραφείου της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), της μεταπτυχιακής σχολής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, τραγουδώντας για να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές όλων και όλης της Κύπρου για τους δικούς τους ανθρώπους του ΙΝΓΚ.

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Εκπαίδευσης της ΣΜΙΚ, κ. Μαρίνος Βουκής δήλωσε, «Βιώνουμε όλοι μια πανδημία, μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Καθημερινά πλέον χάνονται πολύτιμες ανθρώπινες ζωές ανά το παγκόσμιο και οικογένειες υποφέρουν. Επιπρόσθετα, η καθημερινότητα όλων έχει επηρεαστεί. Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, κλήθηκε από την πολιτεία από την πρώτη στιγμή να αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό κομμάτι στην ευρύτερη προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στο Ινστιτούτο νιώσαμε πολύ περήφανοι για τους συναδέλφους, τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Σχολής μας οι οποίοι συνεισφέρουν για αυτό τον ιερό σκοπό και ταυτόχρονα την ευθύνη να τους στηρίξουμε όπως μπορούμε. Μέσα στα πλαίσια αυτά, σκεφτήκαμε αυθόρμητα τη δημιουργία αυτού του βίντεο το οποίο και τους αφιερώνουμε. Το βίντεο αυτό, θεωρήσαμε πως είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συναδέλφους μας, στους διδακτορικούς φοιτητές και στους απόφοιτους της Σχολής μας, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσφέροντας επί 24-ώρου βάσεως υπηρεσίες για τη διάγνωση του COVID-19».

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου. Σας το παραθέτουμε και εμείς εδώ και ελπίζουμε να είναι μια ευχάριστη νότα στη μέρα σας!

https://www.youtube.com/watch?v=_silmrxiPUw

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











750