Στον κατάλογο της MEDACTA ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Νίκος Γρανίτσας


Στον επίσημο κατάλογο των χειρουργών που συστήνει η Ελβετική Εταιρεία MEDACTA, έχει ενταχθεί ο επιστημονικός συνεργάτης του American Medical Center Δρ. Νίκος Γρανίτσας Ορθοπεδικός Χειρουργός.

Ο Δρ. Γρανίτσας προτείνεται από τη MEDACTA- μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ορθοπεδικών υλικών στον κόσμο- ως επιλεγμένος εξειδικευμένος χειρουργός για την εφαρμογή της μεθόδου της Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος (MyKnee).

Η MEDACTA έχει πιστοποιήσει επίσης τον αξονικό τομογράφο του AMC, αφού για τη διενέργεια της Ολικής Αρθροπλαστικής, λαμβάνονται προεγχειρητικά αξονικές τομογραφίες με τα ειδικά πρωτόκολλα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Δρα Γρανίτσα, η αξονική τομογραφία του ασθενούς δίδει τη δυνατότητα να καθοριστεί ο λειτουργικός και ανατομικός άξονας και η βλάβη του γόνατος. Ακολούθως με την τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση της άρθρωσης και με βάση τις οδηγίες του ορθοπεδικού, ετοιμάζεται το προεγχειρητικό πλάνο και η κατασκευή από την MEDACTA του έξυπνου MyKnee - μοσχεύματος που θα τοποθετεί στον ασθενή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1104