Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ενημέρωση του προσωπικού τη Δευτέρα ο Υπουργός Υγείας


Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Υπουργού Υγείας Φίλιππου Πατσαλή, σε ό,τι αφορά το δημόσιο διάλογο που εγκαινίασε το Υπουργείο Υγείας με σκοπό την ανάπτυξη των βασικών αρχών των δύο μεταρρυθμιστικών νομοθετημάτων του τομέα της υγείας στην Κύπρο. Δηλαδή, αυτών για το Γενικό Σχέδιο Υγείας(ΓΕΣΥ) και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Ο κ. Πατσαλής θα επισκεφθεί στις 13:30 της προσεχούς Δευτέρας το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου θα ενημερώσει και θα συζητήσει με το προσωπικό τα δύο νομοσχέδια.

Οι επισκέψεις του Υπουργού Υγείας στα κρατικά νοσηλευτήρια για δημόσιο διάλογο στο θέμα των μεταρρυθμίσεων του Γενικού Σχεδίου Υγείας και της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων θα ολοκληρωθούν μέχρι την Πέμπτη. «Θα εξαντλήσουμε κάθε ευκαιρία για δημόσιο διάλογο για να έχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση για να πετύχουμε το σκοπό, ο οποίος διανοίγεται μέσα από αυτή την ευκαιρία που έχουμε αυτή τη στιγμή, να βελτιώσουμε το σύστημα υγείας», δήλωσε χθες ο ίδιος ο Φίλιππος Πατσαλής, μιλώντας στο περιθώριο ανάλογης επίσκεψής του και ενημέρωσης του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











357