Στο εξωτερικό για μεταμόσχευση τα όργανα του Πολωνού που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα


Για μεταμόσχευση θα χρησιμοποιηθούν τα όργανα του 44χρονου άνδρα από την Πολωνία, ο οποίος υπέκυψε το Σάββατο το μεσημέρι στα τραύματά του έπειτα από εργατικό ατύχημα που είχε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Οι γιατροί αναμενόταν να προχωρήσουν την Κυριακή σε αφαίρεση των οργάνων, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία θα μεταφερθούν στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.

Ο 44χρονος άνδρας από την Πολωνία, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία, όταν έπεσε στις 10 Νοεμβρίου, από σκάλα ύψους ενάμιση μέτρου στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος διαγνώστηκε γύρω στις 11:45 του Σαββάτου ως εγκεφαλικά νεκρός. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Πολωνού θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 44χρονος είχε ανεβεί το μεσημέρι της 10ης Νοεμβρίου σε σκάλα ύψους περίπου ενάμιση μέτρου για να προβεί σε διάφορες εργασίες στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στη περιοχή Περνέρα, στο Παραλίμνι. Ωστόσο για άγνωστη αιτία, ο Πολωνός έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Απ’ εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











293