Στέλιος Στυλιανού: Πείσαμε για τα δίκαια αιτήματά μας, αίρουμε τη στάση εργασίας ως ΠΑΣΥΚΥΦΑ


Την άρση της στάσης εργασίας που εξήγγειλε για την προσεχή Τετάρτη αποφάσισε η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Φαρμακοποιών(ΠΑΣΥΚΥΦΑ). Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται έπειτα από συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον Υπουργό Υγείας η ηγεσία της συντεχνίας.

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΥΦΑ Στέλιος Στυλιανού, δήλωσε στο Ygeia-News πως «καταφέραμε να πείσουμε για τα δίκαια αιτήματα που είχαμε ως Κλάδος και εξασφαλίσαμε γραπτές εγγυήσεις από τον ίδιο ότι κανένας υπάλληλος των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών δεν θα χάσει τη δουλειά του». Ο κ. Στυλιανού, αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες γραπτές εγγυήσεις που εξασφάλισε η ΠΑΣΥΚΥΦΑ από τον Φίλιππο Πατσαλή.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Φαρμακοποιών, Στέλιου Στυλιανού: «Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Φαρμακοποιών αίρει τη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει για την Τετάρτη 1η Ιουλίου από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι. Μετά από συνάντηση με τον έντιμο Υπουργό Υγείας Φίλιππο Πατσαλή, καταφέραμε να πείσουμε για τα δίκαια αιτήματα που είχαμε ως Κλάδος και εξασφαλίσαμε γραπτές εγγυήσεις από τον ίδιο ότι κανένας υπάλληλος των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών δεν θα χάσει τη δουλειά του, καθώς και αποδοχή εκ μέρους, όπως στη διευθυντική ομάδα του αυτόνομου νοσηλευτηρίου της κάθε επαρχίας συμμετέχει φαρμακευτικός διευθυντής. Επίσης, ως τρίτο, την αποπαγοποίηση θέσεων φαρμακοποιιών, ώστε η υπηρεσία να λειτουργεί ομαλά».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











324