Σταθμό ασθενοφόρων για να μην χαθούν άλλες ζωές, ζητά ο Δήμος της Πέγειας


Διαχρονικό χαρακτηρίζεται το αίτημα του Δήμου Πέγειας για δημιουργία σταθμού ασθενοφόρων στο Δήμο. Ο σταθμός ασθενοφόρων θα μπορούσε να είχε σώσει πολλές ζωές που έχουν χαθεί λόγω της απόστασης που υπάρχει με το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΚΥΠΕ) ο Δήμαρχος Πέγειας, Νεόφυτος Ακουρσιώτης.

Ο κ. Ακουρσιώτης απηύθυνε έκκληση στο Υπουργείο Υγείας να εγκρίνει την λειτουργία σταθμού ασθενοφόρων στο Δήμο Πέγειας, που θα σώσει, όπως ανέφερε, ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με τον κ. Ακουρσιώτη, άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή της Πέγειας έχουν χαθεί εξαιτίας της απόστασης από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου , σημειώνοντας πως τα παραδείγματα είναι πολλά.

Ο Δήμαρχος Πέγειας ανέφερε επίσης πως ο περιφερειακός σταθμός θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ολόκληρη τη δυτική περιοχή της Πάφου και όχι μόνο την περιοχή της Πέγειας, καλώντας παράλληλα και τους τεχνοκράτες του Υπουργείου Οικονομικών να αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος. «Δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομία, όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές», κατέληξε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.




Newsletter












247