Στ. Στεφάνου: Το Κέντρο Μαστού είναι σημαντικό, ευτυχώς που ολοκληρώθηκε έστω και με καθυστέρηση


«Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και κάτω από το βάρος της κριτικής της κοινωνίας η Κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού αναγκάστηκε να προχωρήσει επιτέλους στην ολοκλήρωση της υλοποίησης του Κέντρου μαστού που άρχισε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Το έργο είναι σημαντικό και ευτυχώς που έχει ολοκληρωθεί έστω και με καθυστέρηση». Αυτά αναφέρει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου για τις πολιτικές για τον καρκίνο και προσθέτει:

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν προχωρεί στην υλοποίηση των πολιτικών που διαμόρφωσε η Εθνική Επιτροπή για τον καρκίνο με αποτέλεσμα οι καρκινοπαθείς να μην έχουν την απαραίτητη κρατική στήριξη και φροντίδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απαράδεκτης αδράνειας της κυβέρνησης στα θέματα του καρκίνου, αποτελεί και το γεγονός ότι δεν προχωρεί στη δημιουργία των ακτινοθεραπευτικών κέντρων στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού.

Το ΑΚΕΛ υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους και θα συνεχίσει να στηρίζει τη δημιουργία υπηρεσιών στα κρατικά νοσηλευτήρια που με επάρκεια θα εξυπηρετούν την κοινωνία.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει τη στήριξή του στους επαγγελματίες υγείας για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν για να λειτουργούν νέες υπηρεσίες δίπλα στις υφιστάμενες».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











313