Σημαντική συμφωνία της Medochemie για την παραγωγή φαρμάκων της Pfizer στο Βιετνάμ


Μια ακόμα σημαντική επιχειρηματική επιτυχία, επισφραγίστηκε για την Κυπριακή Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, καθώς υπέγραψε συμφωνία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Pfizer για τη μεταφορά τεχνολογίας και την παρασκευή καινοτόμων φαρμάκων στα εργοστάσια της εταιρείας στο Βιετνάμ.

Με βάση τη συμφωνία, η Medochemie η οποία διαθέτει τρείς ξεχωριστές παραγωγικές μονάδες στο Βιετνάμ, θα παρασκευάζει φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer, που αφορούν στους θεραπευτικούς τομείς των καρδιαγγειακών, των αντιμολυσματικών, καθώς και παυσίπονα.

Η Δάφνη Πίττα, εκ των Διευθυντικών Συμβούλων της Medochemie, τόνισε ότι η συνεργασία αυτή δίδει ώθηση στη φαρμακευτική βιομηχανία του Βιετνάμ για την παρασκευή καινοτόμων σύνθετων φαρμάκων. Η Medochemie υπογράμμισε, πιστεύει ακράδαντα και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο του φαρμακευτικού τομέα στο Βιετνάμ.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία της Medochemie, προέκυψε μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν επιθεωρητές της Pfizer από την Αμερική, οι οποίοι έκριναν ότι το επίπεδο ποιότητας της Medochemie είναι πολύ υψηλό έναντι άλλων Ιαπωνικών, ευρωπαϊκών ή Βιετναμέζικων ανταγωνιστών της Κυπριακής Εταιρείας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











763