Σε προειδοποιητική στάση οι ωρομίσθιοι με βάρδια


To ωρομίσθιο κυβερνητικό προσωπικό που απασχολείται με το σύστημα βάρδιας (Νοσοκομεία, Μουσεία, Αρχαιολογικοί Χώροι, Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας κ.ά.) θα κατέλθει σε προειδοποιητική στάση εργασίας αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. - 12:00 μ.μ., ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των συντεχνιών, απόφαση της Κυβέρνησης αλλά και της Βουλής για το θέμα της πληρωμής όσων εργάζονται κατά τις δημόσιες αργίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ, «το θέμα υποβλήθηκε ενώπιον της Μικτής Εργατικής από τις 9 Ιανουαρίου 2015 και έγινε εκτενής συζήτηση στην Υποεπιτροπή της ΜΕΕ όπου εξηγήσαμε και τεκμηριώσαμε τις θέσεις μας. Η διαμαρτυρία των Ωρομισθίων είναι καθαρά προειδοποιητική και στην περίπτωση που δεν εξευρεθεί άμεσα μια ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα, τότε θα αντιδράσουμε πιο δραστικά».

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις είναι στη διάθεση της Επίσημης Πλευράς για να συζητήσει έστω και την υστάτη το πιο πάνω πρόβλημα και να εξευρεθεί μια δίκαιη και αποδεκτή λύση.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter258