Προτάσεις υπουργού Υγείας στην Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου


Ξεκινά σήμερα η εγγραφή των παιδιών σε καταλόγους Προσωπικού Ιατρού

Mε γραπτή του δήλωση, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναφέρεται στη σημερινή συνάντησή του με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου και σημειώνει τα εξής:

«Κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, είχα σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου ενόψει και της έναρξης εγγραφής των δικαιούχων παιδιών στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ και σε κατάλογο Παιδιάτρου.

Κατά τη συνάντηση, δόθηκαν και από πλευράς μου οι διαβεβαιώσεις που μέχρι στιγμής δίνονταν από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας αναφορικά με τον ρόλο των Παιδιάτρων στο ΓεΣΥ. Η Παιδιατρική Εταιρεία δεσμεύτηκε όπως διαβιβάσει στα μέλη της τις εν λόγω προτάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξεκινά η εγγραφή των παιδιών σε καταλόγους Προσωπικού Ιατρού, μια διαδικασία η οποία είναι ανοιχτού τέλους. Η ροή εγγραφής των Παιδιάτρων που θα συμβάλλονται με το ΓεΣΥ αναμένεται ότι θα είναι συνεχής τις επόμενες μέρες, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση των Προσωπικών Ιατρών για ενήλικες, οι οποίοι συνεχίζουν να εγγράφονται καθημερινά» .
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
134