Προδρόμου σε συντεχνίες: Προβλήματα υπάρχουν αλλά απαιτείται αυτοσυγκράτηση


O Eκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Πρόδρομου Προδρόμου σε δήλωσή του αναφέρει πως «προβλήματα υπάρχουν, αλλά απαιτείται αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα».

Ο κ. Προδρόμου δηλώνει πως «τον τελευταίο καιρό παρατηρείται κάποιος αναβρασμός εξαιτίας συνδικαλιστικών αιτημάτων, διαμαρτυριών ή και απεργιακών κινητοποιήσεων», επισημαίνοντας ωστόσο πως «χωρίς να αγνοούμε την ύπαρξη προβλημάτων και πιθανώς αιτιολογημένων αιτημάτων, πρέπει να σημειώσουμε ότι η χώρα και η οικονομία μας βρίσκονται ακόμα σε μια ιδιαίτερη συγκυρία».
«Μπορεί η χώρα να βγαίνει από το Μνημόνιο, ωστόσο παραμένουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Γι’ αυτό το λόγο απαιτείται αυτοσυγκράτηση. Σίγουρα δεν είναι καιρός για απεργιακές κινητοποιήσεις και για συγκρουσιακό κλίμα. Επιβάλλεται όλοι να δείξουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τα όποια ζητήματα αναφύονται πρέπει να αντιμετωπίζονται μέσα από διαβούλευση και διάλογο», συνεχίζει.
«Όποια και αν είναι τα επιμέρους προβλήματα πρέπει να έχουμε ακόμα υπόψη μας ότι η απόλυτη προτεραιότητα είναι να ενδυναμώσουμε την αναπτυξιακή πορεία, μέσα σε συνθήκες σταθερότητας, προκειμένου να στερεωθεί ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Κύπρο και να απορροφηθεί το ταχύτερο δυνατό και η ανεργία», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











315