Πραγματοποιείται στη Λάρνακα η 2η πορεία «Περπατώ για τα άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση»


ΚΥΠΕ- Πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου στη Λάρνακα, η 2η πορεία «Περπατώ για τα άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση».

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας προσκαλεί ομάδες, οργανωμένα σύνολα και εταιρείες, να συμμετέχουν στην πορεία «Περπατώ για τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση» με το φετινό παγκόσμιο σύνθημα #MyInvisibleMS και με το διαχρονικό μήνυμα του Συνδέσμου «Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής».
Η πορεία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου, στην Λεωφόρο Αθηνών στην Λάρνακα και κύριος στόχος είναι «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και παράλληλα η ενημέρωση των δημοτών για τη διαχρονική ύπαρξη του Συνδέσμου και τη συνεχή υποστήριξη στους ασθενείς τα τελευταία 21 χρόνια», όπως αναφέρεται σε σημερινό δελτίο Τύπου.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Κίμωνος στην Λάρνακα με κατεύθυνση το Εστιατόριο Μόντε Κάρλο και επιστροφή. Παράλληλα με την πορεία, θα γίνει φωταγώγηση του Μεσαιωνικού Κάστρου με πορτοκαλί χρώμα και στην πλατεία Κίμωνος θα υπάρχει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα TRIPLE LAV, φαγητό και ποτό.
Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και υποστηρίζεται από το Γραφείο του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 24 Μαίου στα τηλέφωνα του Συνδέσμου 24-365701 & 99-306741




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











330