Πρ. Αργυρίδης: Άμεση αντίδραση με απεργιακές κινητοποιήσεις αν το νομοσχέδιο προχωρήσει για έγκριση


Τη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ, καθώς και των Φορέων Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, πως σε περίπτωση που το νομοσχέδιο για την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων προχωρήσει προς έγκριση, η αντίδραση με απεργιακές κινητοποιήσεις θα είναι άμεση, υιοθετούν τα μέλη Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ.

Αυτό προκύπτει μέσα από τις τοπικές συνελεύσεις που πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα ο Κλάδος, και που μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί σε Λευκωσία, Πάφο και Λεμεσό. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν σε Αμμόχωστο και Λάρνακα, ενώ την Παρασκευή σε Ευρύχου και Κυπερούντα.

«Ο Κλάδος συνεχίζει τις συνελεύσεις του», δήλωσε ερωτηθείς σχετικά στο Ygeia-News ο πρόεδρος του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ, Πρόδρομος Αργυρίδης. «Γίνεται ενημέρωση του προσωπικού για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, αναλύονται οι θέσεις μας και επεξηγούνται. Το αίσθημα που αποκομίζουμε μέχρι στιγμής από τα μέλη μας είναι ότι υιοθετούν πλήρως τις θέσεις του Κλάδου και των Φορέων Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, και υιοθετούν την πρόταση του Δ.Σ. του Κλάδου και των Φορέων, ότι στην περίπτωση που προχωρήσει το νομοσχέδιο προς έγκριση, η αντίδραση με απεργιακές κινητοποιήσεις θα είναι άμεση».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











315