ΠΑΣΥΝΟ: Έτοιμη να εγγράψει και επίσημα μέλη από τον ημικρατικό και ιδιωτικό τομέα


Έτοιμη να προχωρήσει και επίσημα πλέον στην εγγραφή μελών και από τον ημικρατικό και ιδιωτικό τομέα είναι η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη. «Όραμά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ, «να ενώσουμε όλους τους Νοσηλευτές του νησιού μας κάτω από έναν ομοιοεπαγγελματικό φορέα με ισχυρή φωνή, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για να αναδείξουμε τη Νοσηλευτική και τους Νοσηλευτές εκεί που τους αξίζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, σύμφωνα με το Καταστατικό της, είναι έτοιμη να προχωρήσει και επίσημα πλέον, στην εγγραφή μελών και από τον ημικρατικό και ιδιωτικό τομέα.

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ είναι η μόνη Συνδικαλιστική Οργάνωση στη Κύπρο, η οποία αποτελείται και εκπροσωπεύει αποκλειστικά Νοσηλευτές, έχοντας πρωταρχικό σκοπό να εξυπηρετεί και να προασπίζεται τα συμφέροντα των Νοσηλευτών και γενικότερα του Νοσηλευτικού Κλάδου.

Θα θέλουμε να διευκρινίσουμε, πως στην αντίληψη του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ , οι Νοσηλευτές της Κύπρου, δεν είναι χωρισμένοι σε μέλη και σε μη μέλη του, όσον αφορά τις διεκδικήσεις και τα δικαιώματα των Νοσηλευτών, με ιδιαίτερα προνόμια όμως και ευκαιρίες μόνο για τα μέλη του, ως προς την εκπαίδευση και κάποιες διευκολύνσεις.

Σε όλες τις πόλεις υπάρχουν εκπρόσωποι πυρήνες Νοσηλευτών ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, που μέσα από αυτούς έχουμε ως στόχο να ενημερώνουμε όλους τους νοσηλευτές σωστά, καθώς και για να ενημερωνόμαστε άμεσα για τις δυσκολίες του κάθε εργασιακού χώρου.

Όραμά μας, να ενώσουμε όλους τους Νοσηλευτές του νησιού μας κάτω από έναν ομοιοεπαγγελματικό φορέα με ισχυρή φωνή, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για να αναδείξουμε τη Νοσηλευτική και τους Νοσηλευτές εκεί που τους αξίζει».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











334