ΠΑΣΥΝΟ: Έκπτωση διδάκτρων για παιδιά μελών της Συντεχνίας από το Πανεπιστήμιο Frederick


Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για παραχώρηση έκπτωσης στα παιδιά μελών της, που θα επιθυμούσαν να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα της Νοσηλευτικής το νέο ακαδημαϊκό έτος, κατέληξαν στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν το Δ.Σ. της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών(ΠΑΣΥΝΟ) και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Frederick.

Όπως αναφέρεται σε σχετική Εγκύκλιο της ΠΑΣΥΝΟ προς τα μέλη της Συντεχνίας, το ποσοστό έκπτωσης θα είναι πέραν του 10%, ανάλογα με τον αριθμό που θα συμμετάσχουν.

«Καλούνται οι συνάδελφοι μέλη της Συντεχνίας μας, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την έκπτωση, όπως αποστείλουν τα στοιχεία τους(ονοματεπώνυμο, νοσοκομείο/τμήμα, στοιχεία παιδιών) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pasynocyprus@gmail.com , ή να αποταθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ. Ακολούθως, η Συντεχνία μας θα αποστείλει τον τελικό κατάλογο με τα ονόματα στο Πανεπιστήμιο, για να καθοριστεί το τελικό ποσοστό έκπτωσης. Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο για την προσφορά του. Προσβλέπουμε σε συνεργασία στο μέλλον», αναφέρεται στην Εγκύκλιο της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











330